KOCAELİ / İZMİT - Mehmet Akif İlkokulu

THE FUTURE

Okulumuz İngilizce öğretmeni Seval Çakır'ın ortak olduğu ' The Future' isimli eTwinning projesinin yaygınlaştırılma amacı ile okulumuzda proje köşesi öğrenciler tarafından hazırlandı. Sürdürülebilirlik , iklim değişikliği, doğal kaynakların doğru kullanımı, atık yönetimi ve enerji verimliliği konusunda öğrencilerimizin bilinçlenmesi ve gelecek için farkındalık yaratmasını hedefleyen projemizde öğrenciler farklı ve renkli çalışmalar yapmaktadır.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 12:40 - Görüntülenme: 890